Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.


A blogon Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos történetét olvashatjátok.

„Nessie eléri a felnőttkort, és beleszeret Jake-be. Hogy hogyan bontakozik ki a szerelmük? Itt megtudhatjátok.”

/Aby/„A szívedet a kezembe helyezted, és én cserébe a sajátom nyújtom neked.”

/Full Moon/

„Elveszve egymásban nem is érzékelték, hogy a kis gyertyák sorra kialszanak, és már csak a telihold fénye ragyog le rájuk.”

/Full Moon/Jó olvasást, keltsük életre a mesét!2011. február 28., hétfő

Novella - Mézédes reggelSziasztok!


Először is nagyon köszönöm a sok komit, szerintem ilyen sok ilyen rövid idő alatt még sose jött össze. :) Úgyhogy jön is a következő novella, ahogy ígértem. Ezt a szösszenetet Henciinek ajánlom, ugyanis ő adta az alapötletet. :) Előre szólok, hogy 18-as karikás. :D

Másodszor: olyan sok jó ötletet írtatok, hogy most 3 új kiegészítőnovella van születőben a fejemben --> 2 új generációs, és egy Nessie-Jake. Próbálom őket gyorsan megírni, amennyire időm engedi. :)


Még mindig várom a jelentkezőket, akiket érdekelne a Full Moon nyomtatott verziója. Eddig a következők jeleztek felém: Aby, Atyus, Judit, ewoO, Delia, Hencii, Bree Swan.
De még bőven lehet jelentkezni; itt is komiban, vagy mailben, vagy face-en, vagy Chat-en, bárhol.


A Vérvörös Szerelmet mindenki olvasta már? Twilightos, és annak is úgy szeretném már feltenni a következő részét, de nincs meg a komihatár... :(


Na, jó, nem is húzom tovább az időt. Még annyit, hogy ehhez is várom a véleményeteket, habár most nem tudok semmi újat beígérni. Csak annyit, hogy ha nagyon fellelkesítetek, akkor tuti, hogy bepörgök és nagyon hamar megírom a kis novellákat. :)

Jó olvasást!

Mézédes reggelA melengető, orrot csiklandozó napsugár fényesen ragyogott be a nyitott ablakon, hogy véget vessen a békésen szendergő nő édes álmának. Nessie halkan, szinte észrevétlenül tért vissza a valóságba; érezte maga mellett férje forró, kemény testét, hallotta a lélegzetvétele egyenletes, nyugodt zaját. De semmi mást…

Egy pillanat alatt pattantak fel szemhéjai, ahogy a megszokott hangok hiánya eljutott a tudatáig. A fény már csak a szoba felét világítja közvetlenül meg, úgyhogy késő délelőttre jár – futott át az agyán. A gyerekeknek már fel kellett volna ébreszteniük őket.

Már pattant volna ki az ágyból, hogy utánajárjon, miben sántikálnak vásott kölykei ilyen csendesen, mikor eszébe jutott Rosalie előző esti látogatása.
A szőke nő váratlanul toppant be hozzájuk, hogy elvinné E.J.-t és Sarah-t egy napra, mert rájött a „babázhatnék”. Mindezt olyan cinkos mosollyal adta elő nekik, hogy Nessie teljesen biztos volt benne, Jake keze is benne van a dologban. De nem tiltakozott.

Visszacsukta szemeit, majd ujjaival lassan araszolgatva a selymes lepedőn, megkereste férje kezét. Mikor megérezte a bőrt a bőre alatt, elégedetten felsóhajtott. Végigfuttatta kezét a férfi izmos karján, megcirógatta a vállát, a nyakát, a mellkasát.
Jacob légzése megváltozott – kilépett az álomvilágból. Morogva fészkelődött kicsit, majd a nő kezéért nyúlt.
- Jó reggelt, Drágám! – A hangja alvástól érdes volt még, ami életre hívta a pillangókat Nessie hasában.
- Jó reggelt! – búgta vissza neki, miközben a karjai közé fészkelte magát.

Pár percig kiélvezték a csendes nyugalmat, ami körülvette őket, aztán Renesmee a férfi nyakához bújt, és mélyen beszívta sós, meleg illatát.
Röviden megcsókolta a nyaka rézszínű bőrét, majd hívogató ajkaira hajolt. Meglassulva, forrón csókolták egymást – semmit nem akartak elkapkodni.
Közben a nő keze felfedezőútra indult férje testén. Bejárta izmos karját, selymes mellkasát, a kemény kockákat a hasán. Ahogy lejjebb ért, kitapintotta ágaskodó, tettre kész férfiasságát. Köré zárta ujjait, és lassú, álmos kényeztetésbe kezdett.
Néhány édes pillanat után Jake belemorgott a szájába, aztán hirtelen maga alá fordította.
Már készült volna elmerülni hívogató ölelésében, de Nessie megállította.

- Ugye nem gondolod komolyan, hogy az ágyban fogjuk csinálni? – mosolygott rá kacéran. – Miénk az egész ház, használjuk ki!
A férfi sötétbarna szeme megvillant.
- Hol szeretnéd? – faggatta feleségét, miközben csókolgatni kezdte hófehér testét.

Renesmee néhány izgató érintés után eltolta magától, kipattant az ágyból, és a férfi kezét megragadva, a konyha felé húzta őt. Gyors mozdulattal a hűvös márványpultra térdelt, és hátrálva, incselkedve hívta maga után Jacobot.
A férfi megbűvölve követte.
Nessie-t hamar megállította a fal, Jake pedig ragadozó nagyvadként vetette rá magát. Megcsókolta az állát, megszívta nyaka bársonyos bőrét, ajkai eljátszottak a rózsaszín mellbimbókkal, nyelvével forró csíkot húzott lapos hasán, míg végül elért nőiessége oltárához.
Érzékeit teljesen beterítette Renesmee; a testéből áradó bódító illat, a száját elhagyó vágyakozó nyögések, a hajába markoló puha ujjak, selymes bőrének íze az ajkai alatt. Képtelen volt betelni vele – még ennyi év után is fékezhetetlen tüzet gyújtott a testében és a lelkében.

Pár mély, mindent felemésztő érintés után Nessie erősebben megragadta a haját és felhúzta a fejét, hogy újabb csókban forrhassanak össze.
Miközben nyelvük vadul táncolt egymással, Jake gyötrően lassan merült el benne. Majd nem mozdult többet, csak élvezte, ahogy a nő teljesen körülfonja.
Renesmee vágyakozva, testében növekvő feszültséggel várta a következő lökést, de a férfi nem kegyelmezett. Csak kínzott.
Nessie végül megelégelte a mozdulatlanságot, és egy vad rántással maga alá fordította Jacobot.
A férfi nem lepődött meg – épp az volt a célja, hogy próbára tegye a türelmét.

A nő pár heves, gyors mozdulattal elérte a beteljesülést.
Mikor tudata kitisztult az örvénylő robbanás után, gonosz terv fogant meg a fejében – ahogy folytatta a mozgást, kezével kitapogatta a mézesbödönt. Leemelte a tetejét és a csurgató segítségével végigfolyatta az aranysárga, ragadós nedűt Jake felsőtestén. Rézszínű bőrén elsötétülve ragyogtak az átlátszó cseppek.
Aztán Renesmee odahajolt, és lassan, kiélvezve a bőre fűszeres ízével keveredő méz édes zamatát, lenyalogatta róla. Mikor végzett, megcsókolta a férfi telt száját.
Jacob elbódult a mennyei aromától – felesége ajka olyan ízű volt, mint az istenek örök életet adó eledele.

A kecses, meleg női test olyan ingerlően simult hozzá, hogy elég volt pár perc, hogy átlépje a gyönyör kapuját. Ahogy Nessie megérezte magában a beteljesült lüktetést, követte őt a mámor végtelen örvényébe.
Zihálva borult rá az izmos, ragadós mellkasra.
- Ugye tudod, hogy most meg kell fürdenem – szidta meg játékosan a férfi, miközben végigsimított vörös, összekócolódott haján.
- Igen, tudom – válaszolta Renesmee búgó hangon. – Többek között ezért is csináltam – mosolygott elégedetten.

Jacob, magával húzva Nessie-t, felkelt a pultról, és az ölében tartva elindult a fürdőszoba felé.
- Azt hiszem, megint terhes vagyok – súgta a nő a fülébe, majd a vállára hajtotta a fejét. – Kívánom a mézet… főleg a mellkasodról._@/"

14 megjegyzés:

 1. Szia Stigu! :)

  Juhéééé :D *vigyorog, mint egy 5éves* Nagyon szépen köszönöm az ajánlást! :):$
  Most, hogy megint elolvastam még jobban megszerettem ezt a kis novellát! Egyszerűen imádom a párosukat. Imádom, ahogy írsz! :)
  Aztán gyorsan, gyorsan még több kiegészítő novellát! :):D

  Puszi: Henci

  VálaszTörlés
 2. Jaj, ez is nagyon-nagyon-nagyon jó lett. :D Várom majd a többit is. :D
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 3. :) Jaj, Anyám...

  huh, nagy levegő...
  Nagyon tetszett ez a reggeli kis mézes "ébresztő", teljesen bele lehet merülni az érzékek örvénylő játékába. A leírás is könnyed, mégis tökéletesen élethű. Eszembe jutott a 30. szülinapom, és az "ajándékom", no meg a tejszínhab :)Engem is ébresztgethetne egy Kis Tündérfiú álmomból:):) Köszi, ezt a tüneményt, Sacckád

  VálaszTörlés
 4. Élvezet volt olvasni, mint mindig :)

  VálaszTörlés
 5. szia!

  nagyon-nagyon nagyon tetszett, imádom ezt a párost!annyira jól fogalmazol!
  bár most nem kérted, de az előző novellához nem írtam komit mert azt is most olvastam, így most írom le h örülnék l.j. livana novellának, vagy már valaki írta h sarah josh novella...is nagyon izgi lenne a te szavaiddal!

  puszi:Kata

  VálaszTörlés
 6. Drága Stigu! :)

  Én még olvastam volna tovább is. :) Igazán rafkós megoldás volt. Tetszett!

  Átsuhanok a Tündérmesés blogra is, hogy behozzam a lemaradást! :D

  Puszi.

  VálaszTörlés
 7. Szia Stigu!

  Ez megint egy kis gyöngyszem lett,jó volt itt is olvasni. Nagyon tetszett ez az erotikus novella, én nagyon szívesen lennék Nessi helyében, ezt el tudnám viselni, ha bár Sacckát idézve a Kis Tündérfiú is jöhet. A fogalmazásod, továbbra is nagyon tetszik, ez a szeretet, ami összeköti őket csodálatos. Sok – sok ilyen gyönygyszemet kérünk még.
  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok!

  Köszönöm a sok-sok véleményt, nagyon jól esett. Úgyhogy amint kivégeztem a TM következő fejezetét, neki is ülök az új kiegészítő novellának. :)

  Én is imádnék Nessie helyében lenni, egy ilyen kényeztető, szeretgető kis farkassal… :D

  Örülök, hogy tetszett nektek ez a kis novella, és ne aggódjatok, lesz még egy ilyen kis pikáns történetecske… egyszer csak. :)

  Pusz nektek: Stigu _@/”

  VálaszTörlés
 9. Szia!
  Azt hiszem, két napja elkezdtem olvasni a blogod, most értem a végére és meg kell, hogy mondjam, csodálatosan írsz :) Együtt rettegtem, nevettem és izgultam a történettel, annyira megfogott. Még annyit, hogy köszönöm, hogy megírtad ezt a blogot, és én elolvashattam :)
  üdv: Anna

  VálaszTörlés
 10. Szia Anna!

  Nagyon örülök, hogy írtál, és hogy tetszett a történet. Mindig öröm olvasni, ha valaki "nem bírja letenni", amit írtam, mert tudom, hogy ez igazán a tetszés jele, mert én is így olvasok, ha valamibe belehevülök. :)

  Ha esetleg van még kedved olvasni tőlem, tudom ajánlani a Tündérmesémet, és a főblogon a novelláimat: most épp van egy Twilightos, a Vérvörös Szerelem.

  Még egyszer köszönöm, hogy írtál.
  Üdv: Stigu _@/"

  VálaszTörlés
 11. A tündérmesét is olvastam, és oda is írtam :)egyszerűen imádom :D

  VálaszTörlés
 12. Szia!

  Köszi, örülök, hogy tetszik :D

  Pusz: stigu _@/"

  VálaszTörlés
 13. Nahát ez a Nessie megint terhes:D Asszem Jake-nek kell valami jól fizető melót szereznie, hogy eltartsa a családot:D

  VálaszTörlés
 14. ...Habár nem is, lehet elég lesz csupán több szarvast elejetni az erdőben:)

  VálaszTörlés