Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.


A blogon Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos történetét olvashatjátok.

„Nessie eléri a felnőttkort, és beleszeret Jake-be. Hogy hogyan bontakozik ki a szerelmük? Itt megtudhatjátok.”

/Aby/



„A szívedet a kezembe helyezted, és én cserébe a sajátom nyújtom neked.”

/Full Moon/

„Elveszve egymásban nem is érzékelték, hogy a kis gyertyák sorra kialszanak, és már csak a telihold fénye ragyog le rájuk.”

/Full Moon/



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



2011. július 6., szerda

Új novella - Vérszomj



Sziasztok!


Bár úgy éreztem, hogy több kiegészítő novella nem lesz, mégis született egy új. :) És most átléptük a 40-es határt a rendszeres olvasók számában, úgyhogy ennek örömére megosztom veletek is a kis írást. :D
Ha tetszett (vagy ha nem), hagyj pár sort magad után! :)


A főblogon is olvasható egy-két újdonság: egy kis egyperces szösszenet, Reggeli perceim címmel; és a tábor ihlette novella, a Vadles, amelynek idén új főszereplője lett (nem Edward). :)
Plusz fent van a beszámolóm az OLVASÓI TALÁLKOZÓRÓL
Akinek van kedve, nézzen át oda, olvasgasson (aztán hagyjon véleményt)!


Újítás még itt, a Full Moon háza táján, hogy az oldalsávba kitettem egy novellás-listát, hogy milyen időrendi sorrendben érdemes olvasgatni a kiegészítő novellákat, hogyan követik egymást sorban. És frissítettem a publikációim listáját is, ugyanis hamarosan a harmadik megjelenés is aktuális lesz, most egy hangoskönyvben. Nézegessétek meg őket. :)


És most aztán már tényleg JÓ OLVASÁST! :) Ne feledjetek véleményezni! :)







Vérszomj




Jake elrévedve figyelte a nagytestű szarvas fölé görnyedő nőt; ez már a negyedik elejtett állat volt ma, de úgy tűnt, szomjazó felesége még mindig nincs tele. Miután a bika szíve megállt, Renesmee újabb zsákmány után kutatva nézett fel, de a csorda megmaradt tagjai már messze jártak.
– Uh – sóhajtott elégedetlenül –, ugyanolyan éhesnek érzem magam, mint a vadászat előtt. Vajon most nyolc hónapig nem fogok tudni jóllakni? – A férfira emelte barna szemeit, majd felállt és hozzá lépett.
– Szerintem ez a terhességed is gyorsabb lefolyású lesz, úgyhogy… hat hónapot kell csak végigszenvedned – mosolygott rá Jake gunyorosan.
– Édes vagy – húzta el a száját a nő. – Főleg, hogy ez is a te hibád.
– Az enyém?! – kérdezte a férfi felháborodva. – Nem tudom, ki nem bírja kivárni, amíg gondoskodok a megfelelő védelemről?!
– Mert túl lassú vagy – vigyorgott rá Nessie –, és túlságosan felingerelsz.
– Az már nem az én bajom, hogy te képtelen vagy parancsolni az éhségednek. – Jacob ellökte magát a fától, aminek eddig támaszkodott, és olyan szorosan elé állt, hogy felesége érezhette a testéből áradó, vibráló melegséget. Magához ölelte, és a fülébe suttogott. – Nem ártana, ha fejlesztenéd kicsit az önuralmad.
Lágyan megcsókolta Renesmee hófehér nyakát, majd a feje búbjára támasztotta az állát.

Nessie-ben egy furcsa, régóta nem tapasztalt vágy kezdett éledni, ahogy az orrába bekúszott a férfi sós illata. A szájában összefutott a nyál, az érzékei kiélesedtek, éppen úgy, mint vadászat közben szokott. A szeme előtt hívogatóan lüktetett Jake nyaki ütőere, szinte érezte a benne pulzáló vér édes ízét. Akaratán kívül mozdult felé, nyelvét végigfuttatta meztelen, rézszínű bőrén.
Aztán a következő pillanatban zihálva, vadul tolta el magától.
Jacob döbbenten nézett rá. – Mi a baj?
Renesmee nem válaszolt, csak hevesen megrázta a fejét.
– Édesem, mondd el, mi történt?! Fáj valahol?! Rosszul vagy?! – sorolta izgatottan.
A nő felnézett férjére, és a szeméből mérhetetlen aggodalmat olvasott ki.
– Nincs semmi baj – nyugtatta meg halkan. – Én csak… az előbb… beléd akartam harapni – vallotta be szégyenkezve.

Jake csodálkozva tátotta el a száját, és az arcát halvány pír futotta el. – Öhhmmm… komolyan?!
– Igen – bólintott Nessie. – Megkívántam a véred. Olyan erőteljesen, mint még talán soha.
A nő a földet kezdte tanulmányozni, mintha valami iszonyatosan érdekes lenne a mélyzöld fűszálak között. Jacob finoman az álla alá csúsztatta az ujjait és megemelte, míg a tekintetük újra találkozott.
– Egyél nyugodtan belőlem, ha ennyire vágysz rá.
Renesmee ismét megrázta a fejét.
– Nem! Te a szerelmem vagy, nem a vacsorám. Nem tudnálak…
– Dehogynem! Bármire hajlandó vagyok, ha te jobban érzed magad tőle. A szerelmed vagyok, és ha azt akarod, a vacsorád is – mosolyodott el. – Különben is, nagyon hamar meggyógyulok, egy kis vérveszteség meg se kottyan.
– Biztos, hogy…
– Biztos! És szerintem a babának is nagyon tetszene – nevetett fel Jake.
– Na igen, Sarah folyton éhes – kuncogott Nessie is, ábrándos kifejezéssel az arcán.
– Sarah? – kérdezett vissza a férfi meglepetten.
– Umm… igen… arra gondoltam, hogy… elnevezhetnénk anyukád után – magyarázkodott a nő. – De ha nem tetszik…
– Csodálatos – suttogta Jacob meghatottan. – Köszönöm.

Meglassulva hajolt rá Nessie hívogató ajkaira, majd alig egy lélegzetvételnyi idő után elmélyítette a csókjukat. Nyelvük ráérősen, érzékien játszott egymással, édes leheletük összekeveredett. Jake finom ujjai a tarkójától indulva végigcirógatták a gerincét, majd előre szökkentek a hasához, és felkúsztak a melléig. Közben a másik keze szorosan tartotta a fejét és nem engedte szabadulni, bár erre nem volt semmi szükség: a nőnek egyetlen vágya maradt, hogy örökké így olvadjanak össze. Vagy még mélyebben.
Kapkodva kezdte kibontani a gombokat férje nadrágján, hogy minél előbb kiszabadíthassa a zavaró ruhadarab fogságából. Miközben lecsúsztatta róla a farmert, a kézfején érezte, hogy Jacob is kívánja már.
A férfi kilépett a bő szárakból, majd a következő mozdulattal felkapta Nessie-t és elfektette a napsütötte füvön. Nem volt hajlandó sokat bajlódni a nő vetkőztetésével: egyetlen jól irányzott rántással kettészakította a lenge nyári ruhát, majd az apró csipkebugyit. Vadul csókolta, harapdálta végig a testét, mintha Renesmee éhsége rá is átragadt volna, és fel akarná falni minden egyes sejtjét. Ajkai, fogai alatt keményen feszült a sérthetetlen, mégis puha bőr, ujjai a legrejtettebb részekhez is beférkőztek.

Renesmee tiszta gondolatai megszűntek; nem figyelt a háta alatt elterülő kemény, földszagú talajra, a fák lombjait megrezegtető, hol felélénkülő, hol elcsituló szélre. Csak a férfit érezte magán mindenhol. A bőre a bőrén súrlódott, a haja a hasát cirógatta, a szája a testére tapadt.
Felhúzta magához Jacob fejét, lázasan megcsókolta, s közben kíméletlenül az ajkába harapott. A seb csak egy pillanatra nyílt meg, a kicsorduló cseppnyi vér alig érintette a nyelvét. Kínzóan vágyott többre, arra, hogy a lüktető, forró nedű a szájába ömöljön, de még nem mert tovább haladni.
Jake áttért a nyakára, és közben sajátját ingerlően tartotta a nő elé, mintha csak felkínálná neki a testében hömpölygő életet. Bódító illata felerősödött, üvöltve hívogatta Nessie-t, hogy kóstoljon bele, váljanak eggyé a hús és a vér misztériumában, táplálja az ő erejével a benne növekvő életet, amit közösen hoztak létre. Nem bírt tovább ellenállni neki.
Éles fogaival feltépte a bőrét, s miközben a vörös, mennyei ízű nedű a torkába lövellt, érezte, hogy a férfi összeolvasztja a testüket. A beteljesülés váratlan hirtelenséggel lüktetett végig rajta, olyan intenzíven, hogy azt sem érzékelte, hogy Jacob pár pillanat múlva követi a gyönyörbe.

Mikor visszatért a tudata, döbbenten vette észre, hogy még mindig a férfi nyakára tapadva szívja a vérét. Rögtön elvált tőle, és bűnbánóan kereste Jake még ködös pillantását.
– Ne haragudj! Azt hiszem, elszaladt velem a ló.
A másik rámosolygott, és megrázta a fejét.
– Csodás élmény volt, hogy magamból adhatok neked.
– Már megkaptam belőled a legnagyobb kincsed: a végtelen szerelmed – suttogta Nessie a férfi vérfoltos bőrére, majd egy gyengéd csókot nyomott rá, és hagyta, hogy az Univerzum békéje átjárja mindenét. 










_@/"

9 megjegyzés:

  1. Szia Stigu! :)
    Juhééééé! Végreeee! :D Tudod, hogy már mennyire vártam! :)
    A novelláról:
    Remélem Jake-nek semmi baja, hamar meggyógyul! :) Először fura volt, de még egyszer elolvastam és határozottan tetszik! Mint mindig mindegyik írásod, ezt is imádtam! Remélem még jön pár novella... és csak úgy hirtelen, mint most is rád tör az ihlet! :)
    Köszi, hogy ezt megírtad nekünk!
    Puszi: Henci

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nekem tetszett. Sőt mindjárt megtaláltam a párhuzamot. Van egy írónő, aki olyan világot alakított ki, ahol a vámpírok a saját párjukból isznak, ami együtt jár a szexuális beteljesüléssel. Pont így, mint a te történetedben. Remélem nem haragszol a párhuzamért. Olyan íróhoz hasonlítalak akinek könyvei több nyelven is megjelentek.
    Az ötlet tökéletes.(Fordítva már kicsit furcsa lenne. Na, ez még viccnek is rossz.)A kidolgozás a megszokott. Ez most jól esett! KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  3. Nessie-nek "érdekes" ízlése van, Jake meg persze bármibe beleegyezik :D
    A megszokott színvonal meglepő sztorival. Remélem lesz még több is ! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, Stigu!
    Csak azért írok, hogy nehogy elkeseredj! Ez egy szuper, szenvedélyes, fincsi kis novella lett! <3 Nekem nagyon tetszett!
    Egyáltalán nem tartottam furcsának. Jake-ket kóstolgatni nagyon kellemes, én már csak tudom. ;) És akkor még visszafogtam magam. xD Ki a bőrét, ki a vérét... Ez már csak részletkérdés. xD
    Remélem, még sokszor megszáll az ihlet! Mindig szívesen olvaslak/hallgatlak Aby által.:)
    Puszó:
    Atyus, designered

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Először is, nagyon köszönöm a véleményeket, és hogy vettétek a fáradtságot és írtatok nekem. :)

    Hencii! Igen, sejtettem, hogy te nagyon szeretnél már valami ilyesmit olvasni (meg írtad is). Nekem nagyon jó volt megírni ezt a novellát, komolyan, felüdülés volt. Azért ők a kezdet, és mindig jó visszatérni hozzájuk.

    Jake gyorsan gyógyul (a Twilightban, mikor elvágja a kezét, hipp-hopp rendbe jön), úgyhogy ez a kis pici harapás meg se kottyan neki. :)

    Zsuzsa! Melyik ez a történet? Lehet, hogy érdekelne… :D Azért sose haragszom, ha nagy írókhoz/írónőkhöz hasonlítanak, sőt… :)

    Nessie végül is gyerekként sokat iszik a véréből, csak ez utána valahogy elmaradozik (főleg, mert most már több emberi táplálékot eszik). A terhességei alatt (amikor fiúkkal állapotos) ráadásul nem is bírja meginni a vért (a kisfarkasok nem szeretik), most viszont, Sarah-val kifejezetten vágyik rá. Szóval sztem nagyon is érthető apucitól, hogy mindenben benne van. :D

    Atyus! Hát, igen, te már csak tudod… :) Ráadásul Nessie-ben erős szenvedélyek tombolnak, amikor terhes, akkor meg főleg. :)


    Most jön egy újabb novella nemsokára (vszeg csak a műtétem után), Abynek hála, ugyanis egy olyan gyönyörű képet mutatott nekem, ami azonnal megihletett. Az elejét már elkezdtem írni, de úgy tervezem, ez egy picit hosszabb lesz (aztán majd meglátom, hogy mit hoz ki önmagából a jelenet… sztem 4-5 oldal körül sikerül).
    Ma gőzerővel megpróbálom befejezni, mert holnap sztem már használhatatlan leszek az izgalomtól (2 éves korom óta nem voltam kórházban).


    Addig is kitartás, hűsöljetek valami jó vizes helyen, mert itt nálam, a szobában most borzalmas méreteket kezd ölteni a kánikula. :)

    Puszi: Stigu _@/”

    VálaszTörlés
  6. Szia Stigu!

    Remek kis novellát írtál, nagyon jó lett. Ahogy szeretik egymást, csodásan érzékeltetted, nagyon jó a fogalmazás. Nessi vadsága és ahogy megkóstolja Jaket roppant jó lett, nekem nagyon tetszett, Anitát meg tudom érteni :) Annyira édesek együtt.
    Várom a többi novelládat is.
    Puszi: Judit

    VálaszTörlés
  7. Szia Judit!

    Örülök, hogy megint köztünk vagyok, hiányoztak ám nagyon a véleményeid. :)

    Nemsokára jön a következő is, csak rá kell vennem magam a folytatásra. :)

    Pusz: Stigu _@/"

    VálaszTörlés
  8. Érdekes volt valóban..Egyet kell értsek az egyik hozzászólóval, hasonló lett ez a novellád az egyik olyan vámpíros szerzeményhez, melyben a vámpír szexuális beteljesüléseképp megharapja szerelmesét. Van még egy másik szál is, amiben hasonlít az egyik írásod egy közismert vámpíros sorozat momentumáoz, melynek lényege, hogy a vérfarkas harapás halálos a vámpírokra. Csak nálad ez azt hiszem a történetben fordítva jön elő. Na szóval a lényeg, hogy tetszik:) Stephenie Sagájában úgy tudom hogy a vámpírok undorodnak a vérfarkasok "illatától", így kicsit furcsa volt, hogy Nessie Jake vérére vágyik, de ha abból a szempontból nézem, hogy ő a szerelme, akkor érthetőbb. Úgyhogy tök jó és érdekes volt olvasni,szuper lett:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a vámpírharapásnak mindig van egy rejtett (rejtett???) szexuális értelme; valószínűleg ezért ennyire vonzóak ezek a lények a halandó lánykáknak :D

      Nessie születése pillanatától (vagy még előbbtől) "edződik" Jake szagához, úgyhogy nem undorodik egyáltalán. :) Sőt... :D

      Ü. Stigu _@/"

      Törlés