Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.


A blogon Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos történetét olvashatjátok.

„Nessie eléri a felnőttkort, és beleszeret Jake-be. Hogy hogyan bontakozik ki a szerelmük? Itt megtudhatjátok.”

/Aby/



„A szívedet a kezembe helyezted, és én cserébe a sajátom nyújtom neked.”

/Full Moon/

„Elveszve egymásban nem is érzékelték, hogy a kis gyertyák sorra kialszanak, és már csak a telihold fénye ragyog le rájuk.”

/Full Moon/



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



2011. április 18., hétfő

Novella - Bűnbeesés



Sziasztok!


Íme, itt az újabb új generációs novella, amely Sarah (apuci kicsi lánya) életébe ad egy kis betekintést.
Jó olvasást! :)


Közben ne feledkezzetek meg a szavazásról a Főblogon, illetve a Vérvörös szerelemről (Tényleg nem vagytok kíváncsiak a folytatására???). Valamint Carrie-nél lezáródott a szavazás, aki kíváncsi, hogy melyik az enyém, lessen át a Főblogra vagy hozzá! :)

Ezen kívül várom a kérdéseket még mindig a BESZÉLGETŐSAROKBA, amelyet több helyről is elérhettek (akár itt a megfelelő helyre kattintva, de az aktualitások legalsó pontja is mindig oda visz)!


Oh, és a legfontosabb: a következő és egyben utolsó kiegészítő novella érkezik, amint Aby átolvasta és megvan a 10! komment. Az egy kis Nessie-Jake visszatekintés, egy megszokott, romantikus jelenetecske. Én nagyon imádtam írni... :))


Most aztán tessék menni olvasni és kommentelni! :)








Bűnbeesés




A vörös hajú, sápatag lány izgatottan kalapáló szívvel sétált oda az erdő szélén rá várakozó, fiatal indiánhoz.
– Sarah, ma gyönyörűbb vagy, mint valaha – köszöntötte a férfi, majd végigsimított fehér arcán, melyre most halovány pír szökött a bóktól.
– Nem kell hízelegned, Josh, anélkül is meglesz ma a… – halt el a hangja, majd szemérmesen beharapta az alsó ajkát.
Joshua kutatóan kereste a tekintetét.
– Ha kétségeid vannak… – kezdte óvatosan.
– Egyáltalán nincsenek. Nagyon várom már… Csak olyan különösnek tűnik így hangosan kimondva. – Sarah rámosolygott a fiúra, hogy eloszlassa aggodalmát.
– Biztos üres lesz a ház? – kérdezgette tovább a lányt, miközben elindultak a kis tisztás felé.
– Igen. Nagyiék vadászni mentek, de itt hagyta nekünk a kulcsot. És megígérte, hogy bármilyen módon, de visszatartja a többieket, ha korábban haza akarnának jönni.

Észrevétlenül megérkeztek a kedves, szinte mesebeli kőkunyhóhoz. Sarah rögvest az ajtóhoz lépett – sejtette, hogy merre találja a rézkulcsot –, majd karjaival felnyújtózott, de nem érte el a magas ajtófélfát. Josh nevetve nyúlt el felette, s közben szorosan a lány hátához simult.
– Őrültség, amire készülünk… – súgta Sarah elakadó lélegzettel.
– Még meggondolhatod magad – komorult el a fiú hangja. Természetesen bármire is kéri szerelme, megteszi, de innen, a kapuból már nagyon nehezére esne visszafordulni.
– Mindennél jobban akarlak, de féltelek. Ha apa megtudja valahogy… tuti kinyír – vetítette elé a nem túl kecsegtető jövőképet.
– Beteljesül a szerelmünk… – sóhajtotta Josh a fülébe. – Ezért érdemes akár meghalni is.
A lány megborzongott – a forró lehelet behatolt a bőre alá, végigszáguldott az erein, felborzolta idegsejtjeit. Halk sóhajként szökött ki a vágy az ajkai közül.
– Akkor végezzük egymás karjaiban.

Joshua ellépett tőle – meleg testének hiánya fagyosan égette –, és sietősen kinyitotta a ház ajtaját.
Odabent mozdulatlan némaság fogadta őket, csak a levegőben kavargó apró porszemek járták lusta táncukat, melyet megvilágított az ablakon beragyogó kora délutáni, tavaszi napfény. A férfi kíváncsian nézett körbe; ismeretlen volt neki a vámpírnagyszülők lakhelye.
A lány megragadta Josh kezét, és célirányosan édesanyja régi szobájába vezette. Ott aztán megtorpant, és szégyenlősen az ágyra pillantott.
A férfi, maga felé fordítva, az élénken ragyogó, zöld szemeibe nézett.
– Sarah, biztos vagy…?
– Igen – bólintott hevesen. – Nem akarok tovább várni! – mosolyodott el bátorítóan.

Joshua a karjai meleg ölelésébe vonta, és erőteljesen megcsókolta. Ajka kíméletlenül, keményen ostromolta a lányét, kezei birtoklóan markolták vékony derekát.
Lassan az ágyig hátráltak, majd elfeküdtek rajta. Sarah ráérősen megszabadította a pólójától, aztán végigsimított izmos, széles mellkasán. Elkápráztatta a férfi napfényben világosabb bőrének selymessége. Odahajolt hozzá, és nyelvével megízlelte csábító, bársonyos testét; Josh csak akkor állította le, mikor a hasa alsó kockáihoz ért.
Felültette a lányt, és egyenként lehúzta róla a ruháit – a sötétzöld felsőt, a szűk farmert, a parányi, csipkés melltartót és a még kevesebbet takaró apró, fekete bugyit. Tekintete végigsimogatta Sarah meztelen testét, szemei beitták, agya az emlékezetébe vésett minden egyes szeplőt, minden csodálatos porcikát. Belélegezte hűvös, édes illatát, majd ajkai is megkóstolták a hívogató, csábító területeket: megcsókolta a nyaka hamvas bőrét, megszívta a halovány, rózsaszín mellbimbókat, belenyalt a köldöke apró, formás mélyedésébe, megharapta keskeny csípőjét. Aztán forró ujjai megcirógatták a bokáját, felkúsztak a vádliján, a combján. Végül megtalálta a gyönyör feltáruló kapuját.
Újabb érzéki játékba kezdett ajkuk, mialatt Josh óvatosan, de kíméletlenül kényeztette a lányt a legrejtettebb részén.

Sarah-ból hamar elpárolgott a jól titkolt félelem; érezte, hogy a férfi figyel rá, tudta, hogy vigyázni fog, amennyire csak lehetséges. Keze az izmos hátat simogatta, mikor megérezte az ölében megállíthatatlanul növekvő kéjes, lélegzetet elakasztó bizsergést, mely átterjedt az egész testére és egy hangos, elragadtatott sikoly kíséretében elhozta a beteljesülést.
Kellett egy perc, míg újra képes volt észlelni maga körül a világot: meghallotta saját vad zihálását, érzékelte Joshua könnyű, leheletfinom csókjait a nyakán, a combjához nyomódó kemény férfiasságot.
– Ühm… – morogta elégedetten, mire a férfi felnézett rá.
– Sarah, nem akarok puhánynak tűnni, de… kihúznád a körmeidet a hátamból? – mosolygott rá.
A lány csak most vette észre, hogy ujjai görcsösen mélyednek Josh gyorsan gyógyuló bőrébe.
– Oh, ne haragudj! – lazított szorításán.

Joshua egy nagyon rövid időre elvált tőle, hogy megszabaduljon a nadrágjáról. Sarah elnézte egészen feltáruló testét, kőkemény, bámulatos izmait, duzzadó férfiasságát, mely természetfeletti módon vonzotta. Meg akarta érinteni, kényeztetni, becézni akarta.
Felült az ágyon, és a férfi felé nyújtotta sápadt kezét, de ő megrázta a fejét.
– Kérlek, ne! – A lány elbizonytalanodó pillantására gyorsan folytatta. – Ha hozzám érsz, nem fogok tudni tovább parancsolni önmagamnak. Így is majd’ az eszemet vesztettem, ahogy nyögtél és sóhajtoztál az érintésem alatt.
– Akkor most hadd tegyelek én boldoggá téged! – kérte csendesen.
– Már azzá tettél – mosolyodott el Josh, majd hevesen megcsókolta, s közben visszadöntötte az ágyra.
Miután újra elszakította az ajkaikat, kapkodva felhúzta az óvszert, és elhelyezkedett a lány lábai között. Centiméterről centiméterre, őrjítő lassúsággal hatolt belé, remélve, hogy így okozza neki a legkevesebb fájdalmat.
Sarah csak egy apró szúrást érzett, amit hamar felváltott az egyszer már tapasztalt, gyönyörteli bizsergés.
A férfi fokozatosan gyorsított mozdulatain, miközben néha ráhajolt a hívogató, rózsaszín ajkakra. Pár erőteljesebb lökés után mindketten közel jártak már a beteljesüléshez. Mélyen, tüzesen csókolták egymást, mialatt együtt átlépték a gyönyör vérvörös kapuját.



--*-*--



Még két hét sem telt el szerelmük beteljesülése óta, mikor egy délelőtt, a közös erdei sétájuk alkalmával összefutottak a nagyon ideges, aggodalmas tekintetű E.J.-vel.
– Történt valami? – ugrott hozzá azonnal Sarah, és a kezére tette sajátját. Pár másodpercig hallgatagon, szinte mozdulatlanul figyelték egymást, aztán a lány bosszúsan felsóhajtott.
– A csudába! Ez nem jó hír! – szorította másik tenyerét a homlokára, mintha szörnyű migrén gyötörné.
– Mi az? – faggatta őket nyugtalanul Josh.
– Apa meglepett járőrözés közben… farkas alakban. Tud mindent – mondta vészjóslóan az alfa. – És őrjöng.
– Vidd haza Sarah-t, mielőtt megtalál minket! – kérte barátját feszült, fojtott hangon.
E.J. már épp rábólintott volna, de a lány közbevágott.
– Nem! – csattant fel élesen. – Nem hagyom, hogy egyedül vállald ezt! Én legalább annyira akartam, mint te, ha nem jobban. Szóval közösen visszük el a balhét. – A szavain, a hangján érződött, nem fogják tudni meggyőzni, hogy hazamenjen.

Nem is volt rá alkalmuk, mert a fák közül felbukkant a tajtékzó, reszkető Jacob.
– Joshua Uley, megmondtam, hogy nem akarlak a lányom közelében látni! – üvöltötte a fiatal férfinak. – Azt még elnéztem, hogy bevésted, de ez… ez… Hogy tehettél ilyet egy ártatlan kislánnyal!?
– Apa, már felnőtt vagyok! – tiltakozott hevesen a lány. – És én akartam…
– Felnőtt?! – nézett rá Jake szikrázó szemekkel. – Tizenhét éves vagy…
– Tizenhét és fél – vágott közbe Sarah. – Fogd fel végre, nem vagyok már kislány! El tudom dönteni, hogy kinek adom oda magam! – ordította apjának, miközben a feszültség könnyei gyűltek a szemébe.

A férfi morogva nézte a lányt, aztán nem bírta tovább kordában tartani indulatait: gerince mentén végigremegett a forróság és semmit nem tudott tenni ellene. A teste szűk lett számára, majd egy hangos reccsenés kíséretében önkéntelenül alakot váltott.
Az óriási, rozsdavörös farkas fogát vicsorítva rámorgott Josh-ra, és elindult felé. E.J. egyetlen pillanat alatt átváltozott, aztán apja elé lépett, hogy visszatartsa, mielőtt az valami meggondolatlanságot tenne. Sarah reszketve bújt szerelme oldalához, mire a férfi vigasztalóan átölelte.
Jacob újra felmordult, de nem tett további mozdulatot – legszörnyűbb rémálmaiban sem akart a fiával harcolni, és ez elég visszatartó erőnek bizonyult. Pár pillanattal később megfordult, és lassan elindult az erdő fái közé.

E.J. nem alakult vissza, csak fekete orrát a lány vállához nyomta és apja után intett a fejével. A páros együtt lépett előre, mire a farkas tiltakozva megrázta a fejét – ez most családi ügy volt.
Sarah összevont szemöldökkel, kétségbeesett pillantással fürkészte Josh tekintetét. Ő elmosolyodott, és megsimogatta a lány sápadt, puha arcát.
– Ne aggódj, minden rendben lesz! – próbálta megnyugtatni. – Apádnak csak egy kis idő kell, hogy megeméssze a dolgokat.
– Remélem – suttogta Sarah. – De mi lesz, ha örökre eltilt tőled?
– Azt nem teheti meg. Ismeri nagyon jól a mi széttéphetetlen kötelékünket. Be fogja látni, hogy mi egymásnak lettünk teremtve és csak együtt tudunk létezni.
Joshua, szavai megerősítéseként, odahajolt hozzá, és minden szerelmét beleadva, megcsókolta. Érintkezésük nem tarthatott sokáig, mert a közelben felhangzott Jake türelmetlen vakkantása. Sóhajtva váltak el egymástól.
E.J. újra megbökte orrával a lány vállát, hátha végre hajlandó elindulni. Sarah nehezen, vonakodva engedte el a férfi kezét, majd felült a sötétbarna farkas hátára.

Némaságba burkolózva sétáltak hazáig – a két farkas nem tudott szólni, Sarah pedig csak csendesen hullatta megállíthatatlan könnyeit.
Mikor a kunyhóhoz értek, Jacob szó nélkül visszaváltozott és beviharzott a házba. A gyerekek összepillantottak, majd megszeppenve követték.
Odabent az anyjuk értetlenül figyelte a csukott hálószobaajtót, aztán hallva az érkezésüket, feléjük fordult. Ahogy meglátta lánya könnyáztatta arcát, rögtön tudta, hogy baj van.
Még egyszer az ajtó felé pillantott, mielőtt Sarah-hoz lépett.
– Min akadt ki apád? – kérdezte felhúzott szemöldökkel.
– Josh és én… lefeküdtünk – vallotta be szemlesütve a lány.
Renesmee mindent értően felsóhajtott.
– Sejtettem, hogy ez lesz a vége – mondta maga elé, aztán letörölte Sarah arcáról a nedvességet. – Megpróbálok beszélni vele, és lenyugtatni valahogy.
– Köszönöm, anya – szipogta, miközben újabb könnyek szöktek a régiek helyére.

Nessie halkan nyitott be a napsütötte szobába. Jake az ablakpárkánynak támaszkodva figyelte a kinti zsongó, nyughatatlan természetet.
A nő mögélépett, és hátulról a mellkasára simította langyos kezeit, forró bőréhez nyomta az arcát.
– Ne haragudj rájuk nagyon! Fiatalok, szerelmesek, ráadásul tavasz van és tombolnak a hormonok.
– De miért nem bírtak várni legalább egy kicsit? – mérgelődött a férfi.
– Sarah a Cullen-géneket örökölte. Rémlik még, én milyen eszközökkel akartalak anno meggyőzni?

Az emlékek színesen, kristálytisztán áramlottak át Jacob elméjébe. Renesmee megmutatta neki az összes érzéki, esetlen kis próbálkozást, melyekkel a férfi ellenállását szerette volna megtörni: a lenge, alig takaró hálóruhákat, a forró, követelőző csókokat, az esetlen, mégis lázas tüzet ébresztő érintéseket.
Jake vágyakozva mordult fel a látott képek hatására.
– Ezt Bellától örökölte – jegyezte meg keserűen. – Ő sem bírt soha magával, ahogy te sem.
– Igen – kuncogott Nessie –, de nem hagytátok, hogy arra az útra lépjünk.
– Josh is igazán parancsolhatott volna a libidójának – morgott tovább.
– Nem mindenki lehet Black – jegyezte meg gunyorosan. – Most már bele kell nyugodnod; ezen nem tudunk változtatni.
– Tudom – adta meg magát a férfi.
– Sarah nagyon rossz bőrben van. Nem szeret haragban lenni veled; ezen viszont változtathatsz.

Jacob feszülten felsóhajtott, aztán megfordult, adott egy rövid csókot felesége ajkaira, és kisétált a nappaliba.
Sarah a kanapén ült; még mindig szótlanul folytak a könnyei. E.J. megpróbálta vigasztalni a lányt, de kevés sikerrel járt.
A férfi odalépett hozzájuk, egyszerűen felhúzta Sarah-t a kanapéról, és magához vonta. A lány válla megrázkódott, s közben szorosan, bocsánatkérően a védelmező karok ölelésébe bújt.











_@/"

11 megjegyzés:

  1. Szia Stigu! :)
    Aztaaaaaaaaaaaa! Ez a kedvencem eddig! Ez volt a leges legjobb! Imádtam! Ebbe benne volt minden. Szerelem, vágyakozás, szomorúság, a családi idill is, vidámság... minden! Még, még, még! :)))
    Puszi: Henci

    VálaszTörlés
  2. Szia Drága!

    Annyira jól sikerült ez a novellád, csodálatos lett. Nagyon gyönyörűen írtad le Sarah és Josh első együttlétét, nagyon aranyosak együtt. Külön tetszett, ahogy E.J. védi a fiatalokat. Jake adja önmagát, kissé heves vérmérsékletű, de így szeretjük. Tényleg minden benne van, szerelem, szeretet, összetartozás. Én is várok még sok -sok ilyet.
    Puszi:Judit

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt, mint mindig!
    Jake, a féltő apa, Sarah pedig az anyja lánya :)Remélem, hogy kapsz ihletet és sok novellát olvashatunk még tőled.

    VálaszTörlés
  4. szia!

    imádom minden novelládat, történetedet, de nekem ez tetszik a legjobban!
    imádtam benne Jaket ahogy aggodig a kicsi lányért, Saraht h mennyire szereti a barátját és az apját is, Nesst h megpróbálja nyugtatni Jacet...
    Még, még még akarok

    Puszi Anna

    VálaszTörlés
  5. annyira jó lett ez a rész, és tényleg minden volt benne, szerelem, féltés, testvéri szeretet, olyan jó lenne ebből is folytatást olvasni...

    Rita

    VálaszTörlés
  6. szia!

    imádtam ezt a novellát!
    imádom az írásaidat!remélem még lesz hasonló novella v történet...

    Heni

    VálaszTörlés
  7. hali!

    ez az egyik kedvenc novellám eddig, nagyon aranyosak benne a szereplők!
    remélem még azért lesz egy-kettő sztori...

    puszi:Tami

    VálaszTörlés
  8. nagyon tetszett ez a kis történet, még legyen!
    imádom jacat és nessiet, és most már a gyerekeiket is, remélem lesz még hasonló!

    Regi

    VálaszTörlés
  9. TÖKRE ARI LETT EZ A NOVELLA, NAGYON TETESZIK ÉS VÁROM A MÁSIKAT IS REMÉLEM ÖSSZE JÖNNEK A KOMIK!

    PUSZI:HANNA

    VálaszTörlés
  10. tényleg nagyon szupi lett ez a kis történet, nekem nagyon tetszett, de kíváncsi vagyok a Jak Nessie novellára is, mert ők a kedvenceim!

    puszi:Helga

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!

    Először is, nagyon köszönöm a sok véleményt, és külön öröm nekem, hogy ilyen hamar összejöttek… csak kellő motiváció kell… :D

    Nagyon örülök, hogy mindenkinek ennyire tetszett. A végét nem terveztem ennyire összeborulósnak, de hát ez lett belőle. :) Amúgy egyre jobban kapisgál bennem egy új generációs nagyobb folyam, de egyelőre annyira ellep a rengeteg írnivaló, hogy egy jó ideig biztos szünetel minden erre vonatkozó ötletem.

    No, nem is vesztegetem tovább az időt, pakolom fel az utolsó kiegészítő novellát. :)

    Puszi mindenkinek: Stigu _@/”

    VálaszTörlés